Blog

Özerşah Group'u Automechanika Istanbul 2024'te Keşfedin

  • 22 Mayıs 2024
Image

Özerşah Group'un, otomotiv yedek parça endüstrisinin dünyanın önde gelen ticaret fuarı Automechanika Istanbul 2024'te yer alacağını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Etkinlik, 23-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul TUYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Bu yıl, düzenlenmiş olan en büyük Automechanika Istanbul olacak ve dünya çapındaki endüstri liderlerini bir araya getirecek.

Etkinlik Genel Bakış:

Automechanika Istanbul, otomotiv yedek parça endüstrisi için öncü bir etkinliktir ve 41 ülkeden 1,437 sergi katılımcısını ve 58,000'den fazla ticaret ziyaretçisini çekmektedir. Bu yıl, fuar son teknoloji yeniliklerini, teknolojik gelişmeleri ve kapsamlı ağ oluşturma fırsatlarını içerecektir. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi için Automechanika Istanbul web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Özerşah Group'un Katılımı:

MONEX, HEXON, WOIL ve RING gibi ünlü markalarımızı içeren en son motor yağları ve yağlayıcılarımızı sergilemek için sabırsızlanıyoruz. Bizi Salon: 11, Stand No: A100'de bulabilirsiniz. Ekibimiz, size detaylı gösteriler sunacak, sorularınızı yanıtlayacak ve ürünlerimizin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayabileceğini tartışacak.

Standımızda Neler Bekleniyor:


  • Yenilikçi Ürünler: Her türlü uygulama için tasarlanmış en son yüksek performanslı yağlarımızı, yağlayıcılarımızı, sıvılarımızı ve yağları keşfedin.
  • Teknoloji Güncellemeleri: Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi yönlendiren son teknolojiler hakkında bilgi edinin.
  • Özel Duyurular: Ortaklarımıza, distribütörlere, sadık müşterilere ve yeni ziyaretçilere fayda sağlayacak heyecan verici haberleri ve güncellemeleri ilk siz duyun.

Bizi Neden Ziyaret Etmelisiniz:

Özerşah Group, yüksek kaliteli ürünler yaratmaya ve tüketici güvenliğinin en yüksek standartlarını korumaya adanmıştır. 1998'de kuruluşumuzdan bu yana, bölgesel ve ulusal pazarlarda etkileyici kilometre taşlarına ulaşarak önemli ölçüde büyüdük. "Sıvı Mühendislik" misyonumuz, sürekli olarak inovasyon yapmamızı ve paydaşlarımıza değerli ürünler ve hizmetler sunmamızı sağlar.


Özerşah Grubu'nun Automechanika İstanbul 2023'ten görüntüleri


Ağ Olanakları:

Automechanika Istanbul, uzun vadeli işbirlikleri kurmak için ideal bir platformdur. Standımızı ziyaret ederek, endüstri profesyonelleri ile etkileşime geçme, işten işe fırsatları keşfetme ve kalıcı işbirlikleri kurma fırsatı elde edeceksiniz.

Badge'nizi Alın:

Automechanika Istanbul 2024'te bizi ziyaret etme şansını kaçırmayın.

Bugün kaydolun ve badge'nizi almak için Automechanika Istanbul Kayıt sayfasını ziyaret edin.

Sonuç:

Automechanika Istanbul 2024'teki standımıza hoş geldiniz diyoruz. Motor yağları ve yağlayıcılar alanındaki en son yenilikleri keşfetmek ve birlikte başarıya ulaşabileceğimizi tartışmak için bize katılın. Özerşah Group ve etkinlikteki katılımımız hakkında daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin veya bize doğrudan ulaşın.

Özerşah Group Hakkında:

Özerşah Grubu, 1998 yılında yerli sermaye ve kendi kaynaklarıyla Özerşah Enerji adı altında kurulmuştur. Üç fabrika ile bölgesel ve ulusal düzeyde ithalat ve ihracat alanında önemli bir oyuncu haline gelmiş bulunmaktayız. Misyonumuz, yüksek performanslı yağlarımız, yağlayıcılarımız ve sıvılarımız ile dünya genelinde her sürücüye, motosikletçiye ve endüstriye hizmet etmektir. Markalarımız arasında MONEX, HEXON, WOIL ve RING bulunmaktadır.

Image about özerşah group

Şirketimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için Özerşah Grubu web sitesini ziyaret edin.




Diğer Yazılar

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nedir?

Madeni Yağ Nedir? Araç aksamının mutlaka çalışması için tercih edilmesi gereken madeni yağlar, günümüzde birçok firma tarafından işlenerek satışa hazırla hale getirilmektedir...

Image
  • 23 Kasım 2022

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?

Madeni Yağ Nasıl Elde Edilir?, teknolojik çalışmaların artış göstermesiyle oldukça sık sorulan ve motor sistemine sahip her parça için tercih edilen ürünlerden...